Els nostres cursos

A la nostra escola oferim els següents cursos.

Juguem amb Tecla:

Aprenentatge de nocions musicals mitjançant el joc amb el teclat. Cada alumne/a disposa d’un teclat.

Especialitats d’Instruments:

Trompeta, trompa, trombó, tuba, bombardí, clarinet, flauta, oboè, fagot, saxòfon, volí, viola, violoncel, contrabaix, percussió, piano, guitarra i cant. (Quan l’alumnat cursa Quart de Juguem amb Tecla elegeix l’instrument en funció de la disponibilitat de l’Escola).

Banda Jove:

L’alumnat formarà part de la Banda Jove fins l’edat dels 18 anys.

Banda Simfònica:

Una vegada superat el Primer curs d’Ensenyances Professionals, al conservatori o l’escola de música, es passarà a formar part de la Banda Simfònica de la Societat Musical “La Nova” de Xàtiva.

Orquestra:

Després d’haver superat les Ensenyances Elementals es passarà a formar part de l’Orquestra de la Societat Musical “La Nova” de Xàtiva.

Entrada al Conservatori d’Ensenyances Professionals:

Les proves d’accés es realitzaran al finalitzar les Ensenyances Elementals.

Guitarra i bateria:

Guitarra clàssica, moderna i altres especialitats.

Estimulació (de 1 a 3 anys):

Estimulació musical mitjançant el joc, la música, el cant i altres emocions i sensibilitzacions , mitjançant professorat amb titulació adequada i acreditada.

Reforç d’Instrument:

Si l’alumne no desitja accedir a les Ensenyances Professionals, deurà cursar al menys dos anys més d’instrument, necessaris per entrar a la Banda Simfònica.

Quadre de preus

Les classes de tuba, bombardí, fagot, contrabaix i violoncel són gratuïtes el primer curs.

Possibilitat de sol·licitar beques que l’entitat financera Bankia ofereix a les Escoles de Música de la FSMCV (Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana).